Soft mix

Soft Mix je namijenjen za proizvodnju hamburger lepina i drugih peciva produžene svježine. U svom sastavu između ostalog ima so, šećer, očvrsle biljne masnoće, surutku u prahu, pa naknadno dodavanje masnoće nije potrebno.

Doziranje 20% u odnosu na masu brašna.

Masa proizvoda prije pečenja: 0,08 kg
Masa proizvoda nakon pečenja: 0,06 kg
Ukupno komada proizvoda: 211,2
Vrijeme zamjesa : 3 + 6 minuta (spiralna mijesilica)
Temperatura tijesta: 28-30°C
Fermentacija u masi: 20 minuta
Završna fermentacija:40-50 minuta
Temperatura pečenja: 215-220°C
Vrijeme pečenja: 10-12 minuta

 

 Sirovina  Udio sirovina(%) Količina(kg) 
Pšenično brašno 100 10
Soft Mix 20 2
Kvasac 4 0,4
Voda 45 4.5
Ukupno: 16.9