Soft Mix je namijenjen za proizvodnju hamburger lepina i drugih peciva produžene svježine. U svom sastavu između ostalog ima so, šećer, očvrsle biljne masnoće, surutku u prahu, pa naknadno dodavanje masnoće nije potrebno.
Doziranje 20% u odnosu na masu brašna.
Masa proizvoda prije pečenja: 0,08 kg
Masa proizvoda nakon pečenja: 0,06 kg
Ukupno komada proizvoda: 211,2
Vrijeme zamjesa : 3 + 6 minuta (spiralna mijesilica)
Temperatura tijesta: 28-30°C
Fermentacija u masi: 20 minuta
Završna fermentacija:40-50 minuta
Temperatura pečenja: 215-220°C
Vrijeme pečenja: 10-12 minuta
Sirovina | Udio sirovina(%) | Količina(kg) |
Pšenično brašno | 100 | 10 |
Soft Mix | 20 | 2 |
Kvasac | 4 | 0,4 |
Voda | 45 | 4.5 |
Ukupno: | 16.9 |