Smješa Bundeva namijenjena je za proizvodnju hljeba i peciva bogatim proteinima i vlaknima. Karakteristične je boje i arome koja potiče od mljevene pogače semenki tikve golice (brašno od tikve).
Produžene je svježine.
Doziranje 100%
Masa proizvoda prije pečenja 0,36 kg
Masa proizvoda nakon pečenja 0,30 kg
Ukupno komada proizvoda: 45,7
Vrijeme zamjesa : 3 + 6 minuta (spiralna mjesilica)
Temperatura tijesta: 28-30°C
Fermentacija u masi: 20 minuta
Završna fermentacija:50-60 minuta
Temperatura pečenja: oko 240°C
Vrijeme pečenja: 23-25 minuta
Sirovina | Udio sirovina(%) | Količina(kg) |
Bundeva | 100 | 10 |
Kvasac | 2.5 | 0.25 |
So | 2.0 | 0.2 |
Voda | 60 | 6 |
Ukupno: | 16.45 |